FAQs

richman-proposal

Q?

Hoe groot is de kans op succes?

A.

richmandating.nl is een dating website speciaal voor vrouwen van 18 tot 50 jaar die op snelle en discrete wijze in contact willen komen met gefortuneerde single mannen.

richmandating.nl dankt zijn grote populariteit vooral aan het makkelijke, snelle en zeer succesvolle concept van contactleggen en ook ons ruim ledenbestand. Een groot aantal personen heeft via richmandating.nl een geschikte liefdespartner gevonden.

Q?

Met welke mannen kan ik in contact komen?

A.

Onze leden zijn voornamelijk oudere Nederlandse, Belgische, Engelse en Amerikaanse hoger opgeleide kapitaalkrachtige zakenlieden. Maar ook doktoren, architecten, kunstenaars en directeuren van grote bedrijven die openstaan voor een serieuze langdurige liefdesrelatie.

Onze mannelijke leden zijn bovendien allemaal onderworpen aan een uitgebreide screening. Deze mannen hebben vooraf altijd een diepgaand persoonlijk gesprek met onze ervaren relatieconsulenten. Vervolgens worden alle persoonsgegevens van de mannen uitvoerig geverifieerd. Daarbij wordt vooral gekeken naar de financiële status, antecedenten en precieze beweegredenen waarom ze in contact willen komen met vrouwen.

Q?

Kan ik mij als vrouw gratis inschrijven?

A.

Ja, de inschrijving voor vrouwen is helemaal gratis. Mannen betalen echter wel voor het lidmaatschap.

Q?

Welke informatie wordt uitgewisseld?

A.

Om de discretie te garanderen geeft richmandating.nl alleen je voornaam en Whatsapp nummer aan potentiële dates. Nadat je elkaar via Whatsapp beter hebt leren kennen, kan je uiteraard zelf besluiten of jij je persoonsgegevens of adres wil geven aan potentiële liefdespartners.

Q?

Mag ik eerst een schuilnaam gebruiken?

A.

Ja, sommige vrouwen kiezen in eerste instantie liever voor een schuilnaam en een Whatsapp nummer met een niet gerelateerde naam. Nadat ze de mannen beter hebben leren kennen, worden de juiste gegevens vervolgens zelf uitgewisseld.